300 vježba: može li to podnijeti?

Na početku filma 300, kralj Leonidas (Gerard Butler) se oprašta od svoje lijepe supruge, kraljice Gorgo (Lena Headey), kao što je glava na vodi bitku Termopila. U njemu, 300 Spartanaca borili do smrti protiv Kserks i njegove masivne perzijsku vojsku u 480 prije Krista

U filmu sceni, Butler je obučen za rat, majicu s grimizno rt teče iza njegovih širokih, isklesane ramena. Kao što je on gleda u Gorgo u oči, mnogo mu je osjećaj neizgovoreno, kina ulaze u dramatičnom, macho trenutku.

No, svatko tko se bori da se stane ili ostati u formi može biti oprošteno ako oni dobiti malo omesti ovdje, pitajući se kako oni izgledaju na Butler u tim oskudnim spartanski borbenih duds: Kako je dobio tih šest-Pack ABS, koji whittled struk, a te rock-hard bedra? Mogu li ikad gledati na taj koža i zategnuta?

Sada već ne tako tajna trening režim, što je objašnjeno na cijelom internetu u porukama zajedno s kako-to video, zove se 300 vježba. To je zamisao Mark Twight, samouki vježbe guru i bivše svjetske klase alpinista koji očito još uvijek drži “ne boli, ne dobije” mantra.

Na Gym Jones, njegov poziv samo, bez osnovni sportska dvorana u središtu Salt Lake City, gdje kaže da nema klima uređaj, bez ogledala, a ne mjesto ugodno za sjedenje, njegova misija je bila šlag na 300 glumaca i kaskadera u warrior- borbe oblik, većina ih je u osam do deset tjedana. Butler osposobljeni za 12 tjedana. Twight upozorava da je njegov spartanski trening nije za onesvijestiti srca, niti je out-of-oblika.

Tradicionalne vježbe fiziolozi koji su pogledati 300 treninga za slažu s njim, a oni upozoravaju da Twight nije certificiran kao trener konvencionalnim organizacija.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …