Abeceda mršavljenje

Mislite da znate svoje ABC? Ja ne govorim o razredu osnove ste naučili u prvom razredu, ali osnove mršavljenja uspjeha. Ovdje su 26 od mojih najboljih dijeta savjete, od A do Ž

A je za stav. A može-učiniti stav će vam pomoći da dobijete više neizbježnim preponama mršavljenja. Predvidjeti slip-up – oni dogoditi. No, umjesto da ih ugroziti vaše mršavljenja napore, učiti od njih i dobiti natrag na stazu. Ne morate biti savršeni za izgubiti težinu i biti zdrav. Dovoljno je držati na oku cilj i držati se kreće prema naprijed, jedan korak u isto vrijeme.

B je za doručak. To stvarno je najvažniji obrok u danu. Ne izlazite iz kuće bez jede nešto hranjiv kako bi dobili svoj metabolizam perking i dati vam energiju za dan unaprijed. To može biti banana, nemasnog jogurta, žitarica, sinoć je u ostatke, itd mali obrok koji sadrži i vlakna i proteine, može vas osjećaj zadovoljni do ručka.

C kalorija. Oni ne računaju. Uzmite u naviku čitanja hrane oznake pomoći da napravite zdrav izbor. I imajte na umu da su svi podaci navedeni nalazi se temelji na dio veličine naljepnicama specificira (koji ne može biti veći od dijela obično jedu). Praćenje svoje porcije i učenje više o kalorija u hrani koju uživaju pomoći će vam ispuniti svoje ciljeve.

D iets ne rade. Postoje stotine dijeta koje će vam pomoći da izgubite težinu, ali ono što je dobro gubi na težini ako ga dobije natrag? Smetnje lude kombinacije hrane ili uklanjanje skupine hrane nije način zadržati težinu off. Umjesto toga, izaberite nutricionistički uravnoteženu plana s dovoljno kalorija da bi vas iz osjećaja gladan (poput mršavljenja Klinika prehrambenim planovima).

E ranje redovite obroke je bitno. Stručnjaci se slažu da bi trebao ići više od 4 do 5 sati između obroka. Inače, intenzivna glad može pokretati jedan binge. Neki stručnjaci vjeruju da je na dijeti imaju bolju kontrolu ako jedu nekoliko mini-obroka tijekom dana. Odaberite uzorak obrok koji je najbolji u svom načinu života, ali budite sigurni da jedu najmanje tri obroka dnevno.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …