Feingold dijeta i druge alternativne tretmane za ADHD

Vi svibanj čudo ako postoji nešto osim medicine ili terapija ponašanja možete učiniti kako bi se vaše dijete s ADHD-om. Može nekonvencionalne tretmani rade?

Simptomi ADHD su nepažnja i / ili hiperaktivnost-impulsivit; koji su prikladni za dob.

Postoje tri različite vrste ADHD. U kombinaciji ADHD (najviše commo, vrsta) uključuje sve simptome. Nepažljiv ADHD je obilježen impaire; pažnje i koncentracije i hiperaktivnost-impulzivni tip označen b; hiperaktivnost bez nemara.

Za pomoć prepoznati ADHD, razumijem da neki simptomi koje uzrokuju impairmen; mora biti prisutan prije dobi od sedam godina, a neke od oštećenje od simptoma; mora biti prisutan u više od jedne postavke (kao što su kuće i školi ili kod kuće s, rad).

Postoji mnogo polemika oko šećera i ADHD simptoma. Da li to dovesti do hiperaktivnosti?

Nema dokaza da je šećer uzrokuje ADHD.

Zašto onda djeca izgledaju tako hiper ako jedu puno šećera? Istraživanje ne pokazuje da je rafinirani šećer i ugljikohidrati mogu utjecati na razinu aktivnosti vašeg djeteta. Djeca mogu osjetiti navalu jer rafinirani šećer brzo ulazi u krvotok. To pojačava šećera u krvi brzo. Kada se šećer u krvi bodlji, vaše dijete može postati mnogo aktivniji. Za eksploziju energije je od adrenalina uzrokovanog porastom šećera u krvi.

Pa što možete učiniti? Nutricionisti kažu da dodate više vlakana vašeg djeteta prehrani za pomoć u održavanju razine šećera u krvi, čak. Visoke vlakno hrane uključuju bobice i druge plodove, cjelovite žitarice i zobene pahuljice.

Prije nekoliko godina, Ben Feingold, MD, alergije, stvorili popularnu eliminacije dijeta dizajniran za liječenje hiperaktivnosti. Uz eliminacije dijeta za ADHD, te poduzeti određene namirnice iz vašeg djeteta prehrani vidjeti ako oni utječu na ponašanje vašeg djeteta.

Feingold Dijeta smanjuje se umjetne boje, arome i konzervanse smanjiti hiperaktivnost. Dok većina znanstvene studije pobijaju Feingold teoriju, neki roditelji koji su ga pokušali kažu da su uočili poboljšanje u ponašanju svog djeteta.

No, neki stručnjaci ne misle da je promjena u tome što djeca jedu što čini razliku. Popularna teorija je da je djetetova ponašanja poboljšava, jer roditelji tretiraju svoje dijete drugačije kada su na posebnoj prehrani.

Ako odlučite pokušati eliminacije dijeta za ADHD, budite oprezni. Vi ne želite povrijediti ukupnu prehranu vašeg djeteta i ima ih propustiti na važnim vitaminima i mineralima. Nemojte biti previše restriktivan.

To je najbolje razgovarati s Vašeg djeteta liječniku prije nego težak bilo ADHD tretman. Ona može pomoći da napravite zdrav plan prehrane za svoje dijete. Ili ona može vas uputiti registrirani dijetetičar koji vam može pomoći s planom obrok i međuobrok ideje. Važno je uzeti u obzir ono što vaše dijete će moći jesti kad on ili ona je daleko od kuće, kao što je na rođendanu, ljetni kamp, ​​ili kod prijatelja u kuću. To se može učiniti restriktivna dijeta mnogo teže pratiti.

Jedan prehrana potez koji je pokazao obećanje da omega-3 dodatke. Istraživanja su pokazala da djeca s ADHD-om imaju niže razine omega-3 masnih kiselina u krvi od tipičnog djeteta. Kao rezultat toga, neki liječnici preporučuju da se uzme omega-3 dodatke. Djeca koja su dobili omega-3 pokazao je mali napredak u tome žestoko su njihovi simptomi su u odnosu na djecu koja su uzimali placebo. FDA je odobrila Vayarin, “medicinska hrana” koja sadrži omega-3, za liječenje ADHD-a.