jačanje vašeg tele mišiće: najbolje vježbe za telad

Ross Brakeville, DP; 21. lipnja 2015

Trbušasti mišić lista, koja daje tele svoj zaobljeni oblik; Široki listoliki, koji je ravniji, više mišića radi ispod gastrocnemius i niže nogu.

Početak stoji na stepenice, ili slično, tako petama može pasti niže od nožnim prstima. Imajući lopte nogama o stepenice, sniziti pete koliko god možete prema podu. Zatim pritisnite pete do kao visok kao što možete; Dodaj masu dodati intenzitet. Ponovite vježbu drži budaletina ili drugu težinu u jednoj ruci. Držite ruku na zid za ravnotežu.

Želite super izgleda telad? Probajte ove jednostavne, učinkovite vježbe za jačanje svoje tele mišiće.

Vi ćete ciljati dva mišića koji čine tele

Ovdje su četiri najbolje vježbe za jačanje Vaše telad.

1. Dvaput nogu tele podići. Tele podiže su klasični tele-jačanje vježbe. Oni koriste svoju tjelesnu težinu za jačanje i ton gastrocnemius i Široki listoliki.

Početni položaj: Stanite blizu zida za ravnotežu. Postavite stopala hip-width apart, i provjerite je li gležnjevi, koljena i kukovi su u vertikalnom usklađivanje kako bi zaštitili svoje zglobove.

Akcija: Pritisnite dolje na kugli obje noge podići svoje tijelo prema gore. Čuvajte svoje trbušne mišiće povuče, tako da se krećete ravno prema gore, umjesto prebacivanja svoje tijelo prema naprijed ili natrag.

Varijacije

2. jednom dionicom Calf Raise. Možete povećati intenzitet tele podići tako što je na jednoj nozi. Na taj način možete ojačati svoj tele mišića čak i više.

Početni položaj: Stanite na jednoj nozi blizu zida za ravnotežu s drugom nogom savijena iza vas. Svakako gležanj, koljeno, i hip od nogu radite u vertikalnom usklađivanje kako bi zaštitili zglobova.

Akcija: Pritisnite dolje na loptu vašeg stopala podići svoje tijelo prema gore. Čuvajte svoje trbušne mišiće povuče tako da se izbjegne kreće naprijed ili natrag.

Varijacije

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Početak stoji na stepenice ili slično. Imajući loptu vašeg stopala na stubama, neka peta padajući ispod korak. Zatim pritisnite prema gore kao visok kao što možete; Dodaj masu dodati intenzitet. Držite budaletina ili drugu težinu u jednoj ruci. Stavite drugu ruku na zid za ravnotežu.