liječenje raka malih plućnih stanica (pdqто): [] -treatment Mogućnosti po fazi

Limited-Stage malih stanica raka pluća

U svojim ranim fazama, rak pluća obično nema simptoma. Kada se simptomi počeli pojavljivati, oni obično su uzrokovane blokiranih prolaza disanja ili širenja raka dalje u pluća, okolnim strukturama, ostale dijelove tijela; Pluća simptomi raka mogu uklju; Kronična, sjeckanje, promukao kašalj, ponekad s krvi suzama mucu; Ponavljajući respiratorne infekcije, uključujući i bronhitis ili pneumoni; Povećanje otežano disanje, piskanje, uporni prsa Pai; Hoars …

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s ograničenom stadiju malih stanica raka pluća. Za više specifičnih rezultata, poboljšati pretraživanje pomoću druge značajke za pretraživanje, kao što je na mjesto suđenja, vrsti liječenja, odnosno naziv lijeka. Razgovarajte sa svojim liječnikom o kliničkim ispitivanjima koja mogu biti prava stvar za vas. Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupan na web-mjestu.

Opsežna-Stage malih stanica raka pluća

Liječenje opsežnog faze malih stanica raka pluća mogu uključivati ​​sljedeće

Provjerite za američke kliničkim ispitivanjima s popisa za raka klinička ispitivanja koja su sada prihvaćaju bolesnika s opsežnim pozornici male ćelije raka pluća. Za više specifičnih rezultata, poboljšati pretraživanje pomoću druge značajke za pretraživanje, kao što je na mjesto suđenja, vrsti liječenja, odnosno naziv lijeka. Razgovarajte sa svojim liječnikom o kliničkim ispitivanjima koja mogu biti prava stvar za vas. Opće informacije o kliničkim ispitivanjima je dostupan na web-mjestu.

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak