Novi iznad oznake counter medicine: pogledati

Čitanje etiketi proizvoda je najvažniji dio brige za sebe ili svoju obitelj kada koristite over-the-counter (OTC) lijekovi (dostupne bez recepta). To je osobito istinito, jer su mnogi OTC lijekovi uzimaju bez da vide liječnika. Lijek oznaka OTC oduvijek sadržavala važne korištenja i sigurnosne informacije za potrošače, ali sada ta informacija će biti dosljedan i još lakše čitati i razumjeti. Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) izdala je uredbu kako bi bili sigurni oznake na svim bezreceptnih lijekova (iz tube paste za bocu kašalj sirup) su informacije navedene u istom redoslijedu, nalaze se na jednostavniji oku – lov, dosljedan stil, a može sadržavati lakše razumjeti riječi. Dok su nove naljepnice na većinu bezreceptnih lijekova koji će se pojavljivati ​​na policama trgovina uskoro, neki proizvodi i tvrtke imaju dodatno vrijeme za usklađivanje s novim propisima o označavanju. Ako ste pročitali medicine naljepnicu OTC i još uvijek imate pitanja o proizvodu, obratite se svom liječniku, ljekarniku, ili drugi zdravstveni djelatnik.

Tvorci bezreceptnih lijekova široko koristiti nagovarati-evidentno ambalažu za svoje proizvode. Ovo je kako bi se zaštitili potrošači protiv mogućeg kaznenog rukovanja. gotovi lijekovi s nagovarati očito ambalaži imaju izjavu o ambalaži koja opisuje ovaj sigurnosni dodatak. Uvijek je važno pregledati vanjsku ambalažu prije nego što kupite OTC lijek proizvod i pogledajte proizvod opet prije nego što ga uzeti.

Sve nonprescription, over-the-counter (OTC) lijekovi oznake potanko korištenja i informacije upozorenja tako da potrošači mogu pravilno izabrati i koristiti proizvode.

U nastavku je primjer onoga što je novi OTC lijek naljepnica izgleda.

Terapijski tvar u proiz; Količina aktivnog sastojka po jedinici.

Simptomi bolesti ili proizvod će liječiti ili spriječiti.

Kada se ne koriste proizvodnje; uvjeti koji mogu zahtijevati savjet od liječnika prije uzimanja proizvodnje; moguće interakcije ili nuspojava; kada treba prestati uzimati proizvod i kada se obratite docto; ako ste trudni ili dojite, zatražiti upute od professiona zdravstvenom držati proizvod izvan dohvata djece.

Tvari kao što su boja ili okusa.

Djelovanje proizvoda ili kategorije (kao antihistaminik, antacid, ili kašalj suppressant.

Specifični dobne kategorije, koliko uzeti, kako se i koliko često i koliko dugo uzimati.

Kako čuvati proizvod ispravno i potrebne informacije o pojedinim sastojcima (kao što su količina kalcija, kalija ili natrija proizvod sadrži).

Novi zahtjevi Činjenice Drug označavanje ne primjenjuju se na dodatke prehrani koji su regulirani kao prehrambenih proizvoda, te su označeni s ploče dodatak činjenicama.

Peludnih zrnaca, savjete liječenje, i još mnogo toga.

To je ništa kihati u.