ozljeda leđne moždine: senzualne vježbe – Pregled tema

Senzualna vježbe mogu pomoći da uživate seksualnu intimnost i naći zadovoljstvo nakon ozljede leđne moždine (SCI). Vi svibanj pronaći da svoje stare metode utažena i dalje raditi, ili da oni više ne rade. Time senzualne vježbe s partnerom može pomoći da se opustite i više usredotočiti na ugodne dotakne vođenje ljubavi nego na seksualni odnos ili orgazma.

importan; Moguće je da je glavni naslov izvješća autosomno dominantno Porencephaly tipa I nije ime koje ste očekivali.

Senzualna vježbe može biti najviše pomoći ako se obavlja u umirujuće, opuštajuće i razigrana atmosfera. Prvo, učiniti vaš crijeva i mokraćnog mjehura programa kako bi se izbjegle bilo kakve nezgode, a zatim staviti na neku ugodnu glazbu, isključite telefon, i koncentrirati se na svog partnera. Cilj je pronaći seksualnu aktivnost koja je zanimljiva, ugodna, i međusobno ugodno. Vaš stupanj ozljeda vjerojatno će utjecati na ono što možete učiniti u sljedećim prijedlozima.

Nongenital zadovoljavanju. Uklonite svoju odjeću. Neka vaš partner laže licem prema dolje. S početkom u vašeg partnera vrat, lagano miluju i / ili poljubiti od glave do pete. Zatim, imaju svog partnera izručiti. Ponovite miluje i ljubi. Izbjegavajte dodirivanje bradavica ili bilo koji dio genitalija. Koncentrirajte se na koliko je dobar dira vaš partner osjeća. Zatim, trgovina mjesta. Legnite na trbuh, a vaš partner vas miluje. Ne imati odnos prvog dana. Uživajte u holding, opuštanje i smijeha; Genitalni zadovoljavanju. Nakon vi i vaš partner su komotni sa nongenital intenziviranje užitka, uključuju genitalni dira kao dio vježbe. Opet, nemaju odnos. Ako seksualna napetost iz bilo erekcije koji se javlja je previše stajati, masturbirati za ublažavanje napetosti; Nondemanding odnos. Kad su oba partnera spremna nastaviti sjednicu genitalnog intenziviranje užitka od seksa. Nemojte gurati odnos prerano. Umjesto toga, u potpunosti uživati ​​u genitalno zadovoljstvo vodi do njega; Vi svibanj pronaći da morate isprobati brojne seksualne položaje kako bi pronašli udobnost za vrijeme spolnog odnosa, osobito ako bol ili grčevi javljaju tijekom seksa. Ako se to ne dogodi, obratite se svom liječniku.