ozljede tetiva (tendinopathy) -exams i ispitivanja

Za postavljanje dijagnoze ozljede tetive (također poznat kao tendinopathy), liječnik će pregledati vaše zdravstveno stanje i dnevne aktivnosti i ponašanje fizički ispit za provjeru Vaše sveukupno zdravlje, područja boli i nježnost, i raspon pokreta i snage. Vaš ispit mogu također uključivati ​​provjeru Vaše funkciju živaca (osjećaj i refleksi) i cirkulaciju krvi (impulsa). Ako su vaši simptomi se odnose na uporabu alata ili opreme za sport, Vaš liječnik svibanj želite pokazati kako ga koristiti.

X-zrake, koje se mogu prikazati bilo kakvih problema povezanih s kostima ili kalcifikaciju u tetivama ili zajedničkih struktura; MRI (magnetska rezonanca), koji se može prikazati male suze i područja tetiva, ligamenata, hrskavice, te ozljede mišića; Ultrazvuk, što može pokazati zadebljanje, oteklina, ili suza u mekim tkivima, kao što su bursae i tetiva.

Dugotrajno ili intenzivna izloženost visokim temperaturama može uzrokovati vrućine bolesti kao što su vrućine, toplinski grčevi, a toplinski udar (također poznat kao sunce moždani udar). Kao što je vaše tijelo radi da se ohladi u ekstremnim ili produljenim topline, krv juri prema površini kože. Kao rezultat toga, manje krvi dosegne svoj mozak, mišiće i ostale organe. To može utjecati na obje svoje fizičke snage i vaše mentalne sposobnosti, što dovodi, u nekim slučajevima, do ozbiljnih opasnosti; Smanjenjem prekomjerno izlaganje …

Ako su vaši simptomi teški ili nisu poboljšana s liječenja, još testovi mogu biti od pomoći. To može uključivati

Peludnih zrnaca, savjete liječenje, i još mnogo toga.

To je ništa kihati u.