plivača uha tretmani i lijekovi

Plivača uho obično nije opasno stanje i često Čisti se u roku od nekoliko dana nakon početka liječenja. Međutim, ako se ne liječi, ona može postati iznimno i iznenađujuće bolno. U rijetkim slučajevima, osobito u bolesnika s dijabetesom ili bilo tko s problemima s njihovog imunološkog sustava, infekcija može biti teže liječiti i može širiti i oštećenja temeljne kosti i hrskavice, koje zahtijevaju bolničko liječenje.

Čak i novorođen roditelji mogu uočiti pelene osip ili curenje iz nosa bez problema, ali upala uha može doći sa samo šapat simptoma. Ipak, tri četvrtine djece će dobiti jedan po 3 godine; Uho infekcija dogodi kada se zaražene tekućine ili gnoj iza bubnjića “, kaže Jennifer Shu, MD, FAAP Ona je pedijatar u Atlanti i urednik Academy of Pediatrics bebe && sam;. Zdravlje djece najčešći uzrok prehlada kada.?. izlučevine se zarobljeni u srednjem uhu, virusa ili bakterija …

Vi svibanj također biti dati recept za antibiotik uzeti na usta za dublje infekcije, kao i lijekove protiv bolova, ako je potrebno.

Držite vodu iz zaražene uha tijekom procesa ozdravljenja. Ako se infekcija ne popravi u roku od tri do četiri dana, liječnik može propisati različite lijekove.