potpisuje vaš kronični giht pogoršava

Giht je uzrokovan previše mokraćne kiseline u krvi. Tijekom vremena, depoziti kristala mokraćne kiseline prikupiti oko kosti ili hrskavice. Nagomilavanje mokraćne kiseline može uzrokovati nikakve simptome na prvom mjestu. Ako je područje postaje upaljeni, giht napad događa, s oteklina, crvenilo i intenzivne boli.

Ankilozantni spondilitis (AS) je vrsta artritisa koji uzrokuje bol donjeg dijela leđa i ukočenost; Bol u leđima od AS nije isto kao i uobičajenih vrsta bolova u leđima uzrokovanih stvari kao što su grčenje mišića ili iščašenje diska. AS bol u leđima uzrokovana upalom. To je kronični, što znači da nije jednokratan stvar. Vi ćete ga za dugo vremena, ali postoje tretmani koji će vam pomoći smanjiti bol i ukočenost. Da biste započeli, vaš liječnik će tražiti neke od ovih znakova upalne boli u leđima ….

Nekoliko lijekovi su odobreni na niže razine mokraćne kiseline i smanjiti rizik od flare-up prozora. No, u bolesnika s ozbiljnim zdravstvenim uvjetima osim gihta, učinkovito liječenje može biti teško. Neki od najčešćih koegzistira uvjetima koji otežavaju liječenje su

Kada se razina mokraćne kiseline u krvi ostane previsoka, sve više i više kristali se talože. Giht može postati kronična bolest, što dovodi do bolne i izobličiti oštećenja zglobova.

Tijek gihta znatno se razlikuje od osobe do osobe. Znakovi da kronični giht može se pogoršava uključuju