rupturewort: koristi, nuspojave, interakcije i upozorenja

Bruchkraut, laneno Weed, Herniaire, Herniaire dlakav, Herniaire Glabre, Herniaria, Herniaria glabra, Herniaria hirsuta, Herniariae Herba, Herniary.

Rupturewort je biljka. Dijelovi koje rastu iznad zemlje koriste kako bi lijek; Ljudi se rupturewort za liječenje poremećaja mokraćnog sustava, problema s plućima, bol živaca, gihta, artritisa, zadržavanje tekućine i mišićima i zglobovima (reumu), a za € śpurifying na blood.â € ť

Rupturewort sadrži kemikalije koje bi mogle pomoći da se zaustavi grčeve i promiče gubitak vode iz tijela kroz urin (kao diuretik).

Dovoljno dokaza fo; poremećaji mokraćnog sustava; problemi s plućima; Živaca bol; Giht; Artritis; Mišićima i zglobovima (reumatizam); Zadržavanje tekućine; â € śPurifying blood.â €; Ostali uvjeti. Više dokaza je potrebno da biste ocijenili učinkovitost rupturewort za ove namjene.

Ne postoji dovoljno dostupnih informacija znati da li rupturewort je sigurna ili što je moguće nuspojave mogu biti; Posebne mjere opreza i upozorenja: Trudnoća i dojenje -feeding: Nije dovoljno poznato o korištenju rupturewort tijekom trudnoće i grudi -feeding. Ostanite na sigurnoj strani i izbjeći korištenje.

Rupturewort može imati učinak poput vode tableta ili “diuretik”. Uzimajući rupturewort može smanjiti koliko dobro tijelo dobiva osloboditi od litija. To bi moglo povećati koliko litij u tijelu i dovesti do ozbiljnih nuspojava. Razgovarajte sa svojim liječnikom prije korištenja ovog proizvoda ako uzimate litij. Vaš litij dozu možda treba mijenjati.

Prikladna doza rupturewort ovisi o više čimbenika kao što su korisnikova dob, zdravlje, i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih informacija kako bi se utvrdilo odgovarajući raspon doza za rupturewort. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno siguran i doze može biti važno. Budite sigurni da slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i obratite se ljekarniku ili liječniku ili druge liječnikom prije korištenja.

Reference

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C PDR za biljne lijekove. 1. izd. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Wichtl MW. Biljne droge i phytopharmaceuticals. Ed. N.M. Bisset. Stuttgart: Medpharm GmbH Scientific Publishers, 1994.

Prirodni Lijekovi Sveobuhvatna baza potrošača verziji. vidi Prirodni Lijekovi sveobuhvatne baze podataka Professional verzija. ÂTherapeutic Istraživanje fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, Depresija