Ryan Reynolds vježba rutina i plan prehrane: od noža Green Lantern

Vjerojatno najupečatljiviji značajka u trećem Blade film je glumac Ryan Reynolds je nevjerojatno plastična abs, tako definirani su trebali osvojio posebnu Oscara.

Sedam godina nakon što je film pušten, ljudi su još uvijek i na velik broj pretraživati ​​internet za Reynolds ‘treninga.

Razgovarali smo s čovjekom iza tih ABS, osobni trener Bobby Oluje, oko Ryan treninga.

Ne, ne mislim da je bio spreman za njega tada. Nitko se priprema za vježbanje radim s njima.

No, kada je radio na Green Lantern, bio je svjestan onoga što je bio u za.

Bio sam s njim u New Orleans [za pucati] za šest mjeseci. radili smo sedam dana u tjednu, 90 minuta na dan, i nikada nije ista vježba dva puta.

Jednog dana možda su 70% abs rad, zatim nekom nogu posao ili gornji rad tijela. Bio bih raditi s utezima ili na svoju osnovnu snagu.

Radeći suprotne mišiće iz dana u dan, a treninzi nadopunjuje svaki drugi. Oni su tekle.

Mi bismo učinili noge jednog dana, bez nogu sljedeći. Abs jednog dana, onda nema abs ili minimalna abs sljedeći dan. Jedna mišićnih skupina bi se oporavio, dok smo sudjelovali druge mišiće.

Mi bi se prebaciti na pilates ili jogu, kada je bio potpuno iscrpljen. Ili, ako je proveo dan se baca okolo u oklop, ja bih ga učiniti više istezanje ili spužvastim valjkom rad.

Što god mu je film dužan učiniti, temelji se vježba na to.

Kad je potrebno da se pripreme za borbu scene, mi bismo učinili kickboxing. U jednom trenutku je štos tim mi je Ryan će raditi puno posla svežnja i kako bi bili sigurni njegova leđa je stvarno jaka za to.

Trening mi je je funkcionalan u svim aspektima. Dani osposobljavanja samo za estetiku je gotov, ali Ryan morao izgledati kao superheroj. Morao je staviti na neki veličini biti Green Lantern.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …