s simptom tražilo: Fizički simptomi depresije – prsa

Depresija trendovi

bol u prsima i ubrzan rad srca. Ovi simptomi mogu biti povezani s plućnim ili srčanim problemima, pa čak i ozbiljne one poput srčanog udara. Ali oni također mogu biti simptomi depresije i anksioznosti, što liječnici nazivaju “anksiozne depresije.” Ta bol u prsima često može biti kronična kod onih koji pate od depresije, ali može se osjetiti odjednom onima koji pate od tjeskobe. Ako imate ove simptome, posjetite liječnika odmah isključiti ozbiljne probleme srce, probavni ili pluća.

Depresija predstavlja mnoge opasnosti, opterećivanje ljudi s beznađa i podizanje rizik od samoubojstva. No, u pokušaju da uguši bol, neki zaokret prema alkoholu, drogama i drugim štetnim ponašanjem koje ih ugrožavaju i dalje, psiholozi kažu; “Postoji jaka veza između depresije i visokog rizika ponašanja”, kaže Pamela Cantor, PhD, psiholog i predavač na Harvard Medical School; “Prekomjerno pijenje, zlouporaba droga, nesiguran seks i rezanje sve su self-štetna ponašanja koja …

Tu je složen i blizu biološka veza između depresije, anksioznosti, i srca, istraživanje pokazuje. Depresija je povezan s bolesti srca. Kada ste pod stresom, ili da je napad panike, tijelo oslobađa hormona stresa poput kortizola, kao dio naše prirodne “borba ili bijeg” odgovor. Ti hormoni mogu izazvati fizičke simptome kao što su bol u prsima i brzo srca koje se mogu osjećati poput srčanog udara.

Može li vaša bol u prsima i ubrzan rad srca biti povezano s depresijom? Jedan od načina da saznate je da bi simptom dnevnik. Ispiši ovu simptoma dnevnik i ispunite ga. Zatim ga odvesti do svog liječnika kako bi raspravljali o tome što može biti uzrok simptoma.

IZVOR; David Baron, MSEd, DO, predsjednik psihijatrije na Temple University School of Medicine; : “Bolest srca Simptomi”, “Razumijevanje bol u leđima” i “Pregled artritis, tijelo ilustracija stvoren isključivo za Andya Matlock

novo na e-mail seriju na dijagnosticiranje, liječenje, a živi s poremećaja prehrane