screening raka testisa (pdqто): skrining [] -Oko ove PDQ sažetak

Svrha ovog sažetka

Učestalost i Mortalit; Procijenjena novih slučajeva i smrtnih slučajeva od žučnog mjehura (i druge žuči) raka u SAD-u 2014: [1; Novi slučajevi: 10,650; Umrli: 3,630; Rak koji se javlja u žučni mjehur je neuobičajeno; Klinička značajke; Najčešći simptomi uzrokovani raka žučnog mjehura su žutica, bolovi, groznica; Patohistološki i dijagnostike; U bolesnika čija je površinska rak (T1 ili ograničena na sluznicu) je otkrivena na patološkog pregleda …

Recenzenti i ažuriranja

Ovaj sažetak je redovito revidirati i ažurirati prema potrebi od strane PDQ Screening i prevenciju Uredništva, što je urednički neovisan od Nacionalnog instituta za rak (). Sažetak odražava neovisnu pregled literature i ne predstavlja izjavu o privatnosti ili National Institutes of Health (NIH).

Članovi uprave nedavno pregledavamo objavljenih članaka svaki mjesec kako bi se utvrdilo je li članak bi trebao

Promjene u sažecima su kroz proces konsenzusa u kojima su članovi odbora procijeniti težinu dokaza u objavljenim člancima i utvrdila kako je članak bi trebao biti uključen u sažetku.

Sve primjedbe ili pitanja o sadržaju skraćenog treba dostaviti Cancer.gov putem web stranice je kontakt obrasca. Ne kontaktirati Pojedini članovi odbora sa pitanjima ili komentarima o sažecima. Članovi uprave neće reagirati na pojedinačne upite.

Razine dokaza

Neki od referentnih citata u ovom sažetku pratnji level-of-dokaz oznaka. Ove oznake su namijenjeni za pomoć čitateljima procijeniti snagu dokaza u prilog uporabe određenih intervencija ili pristupa. PDQ Screening and Prevention Uredništvo koristi formalni dokaz rang sustava u razvoju svojih razina-of-dokaz oznake.

Dopuštenje za korištenje ovog sažetka

PDQ je registrirani zaštitni znak. Iako je sadržaj PDQ dokumentima mogu se slobodno koristiti kao tekst, to se ne može identificirati kao PDQ informacija rak Ukratko, osim što je prikazana u cijelosti i redovito se ažurira. Međutim, autor će biti dopušteno da napiše rečenicu kao što je ” ‘s PDQ informacija Rak Ukratko o prevenciji raka dojke navodi rizike jezgrovito: [uključivati ​​izvadak iz sažetka].”