sindrom nemirnih nogu (RLS) aktivira

Nemirne noge sindrom ili RLS, je čest živac stanje u kojem imate neugodan puzanje, vuče, ili povlačenjem osjećaje u nogama. Također možete imati neodoljiv poriv da se presele svoje noge. Simptomi su obično pogoršava noću ili kada se odmarate.

Liječnici ne znaju uzrok RLS, a ne postoji lijek. No, neke stvari mogu izazvati simptome. Poznavajući svoje okidače i kako ih izbjeći će pomoći.

Specifični uzroci sindroma nemirnih nogu (RLS) nisu poznati. Bolest u krvnim žilama nogu ili u živcima u nogama koji kontroliraju pokrete nogu i senzaciju Nekada se smatralo da uzrokuju RLS, ali i od tih prijedloga je odbijeno RLS može biti povezana s abnormalnostima u kemikalija u mozgu (neurotransmiteri) koji pomažu regulirati pokrete mišića ili abnormalnosti u dijelu središnjeg živčanog sustava koji kontrolira automatske pokrete. Istraživanja i dalje se radi u ove …

Mogući okidači su

IZVORI

Barrow Neurološki Institut: “Sindrom nemirnih nogu.”

Buchfuhrer, M. Sindrom nemirnih nogu: suočavanje s besane noći

Cleveland Clinic Dječji: “sindrom nemirnih nogu u djece i adolescenata”.

Medscape: “Sindrom nemirnih nogu.”

Nacionalni institut za neurološke bolesti i moždanog udara: “sindrom nemirnih nogu Fact Sheet”.

Sindrom nemirnih nogu Zaklada “Predložena suočavanje Metode Willis-Ekbom bolesti sindrom / nemirnih nogu”, “okidači za sindrom nemirnih nogu.

Willis-Ekbom Zaklada bolest: “Ono što je SRI / RLS?”