siringomijeliju priprema za svoje imenovanje

Vi ste vjerojatno da će početi tako da prvo viđenje svog obiteljskog liječnika. Međutim, u nekim slučajevima kada se poziva na jedan termin, možemo odmah upućeni na liječnika trenirao u mozgu i živčanom uvjetima sustava (neurolog).

Zbog imenovanja može biti kratak, i zbog toga je često puno razgovarati, to je dobra ideja da se dobro pripremili za svoje imenovanje. Evo neke informacije kako bi vam pomoći da biste dobili spreman za imenovanje, i što možete očekivati ​​od svog liječnika.

Vaše vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, tako priprema popis pitanja će vam pomoći da većinu svog vremena zajedno. Popis pitanja iz svoje najvažnije najmanje važno u vrijeme slučaja ponestane. Za siringomijeliju, neka osnovna pitanja pitajte svog liječnika uključuju

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se postavljati pitanja koja se javljaju tijekom svog imenovanja.

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti na njih mogu zadržati vremena za ići preko bilo koje točke koju želite potrošiti više vremena. Budite što precizniji kod odgovaranja. Vaš liječnik može zatražiti

Što možete učiniti u međuvremenu