skinu one zadnjih 10 funti

To je bio dug i ponekad težak put. Vi ste bili razumni, uzimajući off samo jedna funta ili tako tjedno s više vježbe, pažljivog planiranja obroka i brojenje kalorija. A sada, ti si samo nekoliko funti od svog cilja težine.

Zašto onda, je trud postao toliko mnogo teže? Vi češće gladni. Ti ne gubljenje težine kao brzo kao što ste navikli. Frustracija nosače. Čini se da ste dosegli nekakav zid, fizički i emocionalno, koja prijeti da vas iz vašeg cilja.

Vi ste u zastrašujuća “posljednjih 10 funti” zoni (iako u stvarnosti to može biti više poput 12 ili 8, ili 5). I to je zastrašujuća za dobar razlog. Mnogi dijeti naći ovu fazu mršavljenja najteže od svega – čak i teže, u nekim slučajevima, od prijelaza iz mršavljenja u dugoročno održavanje težine.

Ne možemo točno reći da je u posljednjih 10 funti “, kaže Werner WK Hoeger, EDD, direktor Laboratorija ljudskog i profesor kineziologije na Sveučilištu Boise u Idaho.” Općenito, gubitak težine je brže tijekom početne faze plan prehrane, a posljednjih nekoliko funti teže izgubiti.

Da bi fokusiran i motiviran, može pomoći da znate što se događa u vašem tijelu, kaže Hoeger, autor životno prostornog fitness i wellness.

Kada ste dijeta, možete izgubiti težinu brže u početku, jer se od inicijalnog gubitka tjelesne mase. Kada je gubitak tog mršavih komponente stabilizira – jer vaše tijelo treba prisloniti tijelo mase za obavljanje svakodnevnih aktivnosti – vaš mršavljenja postaje mnogo postupan.

“Ali kada je umjerena prehrana (1200 do 1500 kalorija) u kombinaciji s vježbe, mnogo veća količina mršavljenja u obliku masti [a ne mišićne mase], jer je tijelo zahtijeva lean tkiva za obavljanje program vježbanja, “, kaže Hoeger.

Dakle, ako niste vježbali, sada je vrijeme za početak. Ako ste radili cijelo vrijeme, to uzeti u obzir ubrzanje malo.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …