Škola hrane: 7 načina da se zalažu za bolju hranu za svoju djecu

To je cupcake dan opet u razredu, na hokej prakse, te u kući svoje prijateljice poslije škole. Kada vaša djeca ostaviti za taj dan, oni svibanj lice dnevnu prehranu nezdravih namirnica.

Samo sam šokiran količinom junk food moja djeca su uzimajući u školi, a započela je u predškolskoj ustanovi “, kaže Stacy Whitman, An Idaho mama troje djece i kreator bloga škola Bites.” Moji napori kako bi se hraniti ih zdrava hrana bila narušene.

Evo sedam načina roditelji mogu gurnuti bolje hrane, od vrtića do T-ball prakse u srednjoj školi kafeterije.

Rad s učiteljem vašeg djeteta planirati samo jedna poslastica dan mjesečno za rođendane i druge događaje. Pomoći u stvaranju zdrave smjernice za poslastice roditelji donose u razred. Učitelj neće morati igrati “hrane policajca.” Djeca i obitelji mogu naučiti o boljim hrane i naučiti ih se sviđa, previše!

Postavi dijetetičar za ideje. Voće kabobs s jogurtom za uranjanje umak može biti slatka rođendan poslastica.

Studenti mogu pitati obitelj i prijatelje da zalog novac za svaki krug oko staze. Djeca završiti s boljim zdravljem umjesto slatke poslastice.

Od male djece ‘nogomet u srednju školu tenisa, roditelji često donose piće i grickalice za tim. Rad sa trenerom ili ligi stvoriti popis zdrav izbor. Voda je najbolji napitak – bez nepotrebnih kalorija ili šećera da bi dobili u sokovima ili sportskih napitaka. No, ne aktivni djeca trebaju sportske napitke? “U većini slučajeva, djeca ne trebaju”, kaže Janet M. de Jesus, MS, RD, nutricionist sa što možemo! program.

Dobri snack izbor uključuje dinja komade, narančasta kriške, veličine jabuke ručak kutija, ili druge plodove.