stres management-načina da se izbjegne stres

Stres je dio života, a ne mogu uvijek izbjeći. No, možete pokušati izbjeći situacije koje mogu uzrokovati, a možete kontrolirati kako reagirate na to. Prvi korak je poznavati svoje strategije suočavanja. Pokušajte praćenje stres za snimanje stresnog događaja, svoj odgovor na njih, i kako se nosila.

Upravljanje vremenom je način da se naći vremena za više od stvari koje želite i trebate učiniti. Ona vam pomaže da odlučite koje su stvari hitno i što može čekati. Upravljanje vrijeme može učiniti vaš život lakšim, manje stresno, i više smisla.

Izbori napravite o načinu na koji žive utjecati na razinu stresa. Vaš stil života ne može uzrokovati stres na vlastitu, ali to može spriječiti svoje tijelo iz oporavlja od njega. Pokušati

Pronađite ravnotežu između osobnih, radnih i obiteljskih potreba. To nije lako. Započnite gledajući kako ćete potrošiti svoje vrijeme. Možda postoje stvari koje ne trebate raditi na sve. Pronalaženje ravnoteže može biti osobito teško za vrijeme blagdana. Brzo Savjeti: Smanjenje odmor Stres; Imati osjećaj svrhe u životu. Mnogi ljudi smatraju značenje kroz povezanost s obitelji ili prijateljima, radna mjesta, njihove duhovnosti, ili volonterskog rada; Naspavaj se dovoljno. Vaše tijelo oporavlja od stresova dana dok se spava. Ako vas vaše brige čuvati od spavanja, zadržati notepad ili mobitel vaš krevet snimiti ono što ste zabrinuti za vam pomoći pustiti da ide, dok vi spavate. Na primjer, ako ste zabrinuti ste mogli zaboraviti da pokrene nalog sljedeći dan, zabilježite tako da možete prestati brinuti o zaborava. Nesanica: Poboljšanje Slee; Usvojite zdrave navike; Jedite zdravu hranu, ograničite koliko alkohola pijete i ne pušite. Ostati zdrava je najbolja obrana protiv stresa; Vježba. Čak i umjerena tjelovježba, kao što je uzimanje dnevnog hoda, može smanjiti stres.