stvari purana, a ne sebe

Nadjev se s hranom ne normalno jesti, pije fantazija pića umjesto uobičajenom vode, imajući toliko posla da ne možemo zadržati na našim planovima vježbe – to opisuje ono što mnogi od nas nježno nazivaju “blagdana”.

Ali možete uživati ​​u odmoru i sve što ona nudi i dalje ostati na stazi s težinom -loss plana držeći tri stvari na umu

Vježba će se održati metabolizma, čime su gori više kalorija svaki dan. Također će smanjiti stres i pomoći vas osjećaj pozitivno o svom tijelu. Važno je da se osjećaju pozitivno – mnogi od nas imaju tendenciju da se prejesti kada smo pod stresom, u depresiji ili osjećaju loše o sebi.

Važno je postići ravnotežu između dopuštajući sebi neke od namirnica koje želite kušati i uživati, a oni koji će zadržati težinu off. Jedan ključ je zadržati dijelove veličine skroman. Također, ne zaboravite jesti samo kada ste gladni i zaustaviti kada su udobne – pogotovo za vrijeme blagdana.

Neki ljudi izrezati nepotrebne “dodatke” jednostavno ne jesti ili piti nakon oko 19:00 Suočen s krajem odmor stranke? Zamjenski gazirana voda za vino i žvakati na hrskavim sirovih namirnica, kao što su narezane povrća. Usta će biti zauzet i nećete osjećati lišen.

Vjeruj mi, sijeva tim receptima može dodati do velike uštede! Ako ste izrezali 110 kalorija ovdje, 130 kalorija tamo, a 90 kalorija u trećem jelo, što ste obrubljen off 330 kalorija iz tog samo jednog obroka. Možete posvijetliti recepte pomoću manje masnoća ili ulje od pozvao u izvornom receptu, a zamjenom smanjene masnoće ili smanjene kalorijske verzije nekih od sastojaka (kao što je korištenje svjetla krem ​​sir umjesto redovne krem ​​sira ili nemasnog pola-pola, umjesto redovne pola-pola).

Ovdje su tri laki zahvalnosti recepte vas potaknuti da učine isto na neke od svojih vlastitih obitelji favorite.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …