super-voda-zdravlje-hype

Ovih dana, flaširana voda nije nužno jednostavan H2O. Policama trgovina i automati ispunjeni su obične i takozvanim “fitness voda” klin puna vitamina, minerala i biljnih napitaka. Neki super vode ne samo doći s hranjivim dodacima, ali sadrže topiva vlakna, voćni bit, kofein, a vjerovali ili ne, kisik.

Namirnice koje tope na sobnoj temperaturi, kao što su želatina, smrznutog jogurta, ili niske kalorijske smrznute noviteti barovi, sadrže dosta tekućine; Bujon-based juha od povrća je dobitna kombinacija, niska u kalorija, klin puna hranjivih tvari, i vrlo punjenje; Voće i povrće može doprinijeti do 3-4 šalice tekućine na svoj način ishrane. Odaberite proizvode s visokim sadržajem tekućine kao što su grožđe, lubenica, grejp, naranče, tikvice, brokula, ili patlidžana.

Svatko je čuo prastaro savjet piti osam do deset čaša vode dnevno. Više od nas treba da pazi ovo kadulja savjet da bi naša tijela dobro hidrirani, a naša razina energije prema gore. Problem je u tome, mi dosadi s velikim volumenima običnom vodom. Unesite dob fitness vodama. Pamet u marketingu pokupio na potrebi niskokalorični napitak i razvili fitness vode kako bi nam u skladu s našim zahtjevima tekućine. Pravo je pitanje, jesu fitness vodama bolje od obične vode? A odgovor je jednostavan, samo ako oni će vam pomoći popij. Inače, obična voda je sasvim u redu.

Većina fitness voda su niske u kalorija i predstavljati malu opasnost za dnevni unos kalorija ili plan prehrane. Ako uživate u njima piti i oni će vam pomoći zadovoljiti vaše potrebe tekućine, uživati ​​u jednom ili dva dnevno. Za najbolji izbor, pročitajte naljepnicu ili provjeriti sljedeću tablicu od najpopularnijih fitness voda na tržištu

Možete zadovoljiti otprilike pola vašim zahtjevima fluida s drugim osim vode pića, kao što su niske masnoće mlijeka, kave, kofein -besplatne čaj, 100% sok, sportskih pića, ili mineralne vode. Ne samo da se pije ovih pića zadovoljiti svoje potrebe tekućine, tako da se može zalijevati-bogatu hranu i tekućine kao što su juhe, voća i povrća. Dodatna korist od jedenja vode bogate namirnice je sve vlakana, vitamina i minerala koje pružaju, koji ne samo da će ugasiti žeđ, ali i držati vas osjećaj sitosti. Uzeti u obzir te na dijeti ‘san hranu!

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha