temozolomid

Ova stranica sadrži kratke informacije o temozolomida i zbirku linkova na dodatne informacije o korištenju ovog lijeka, rezultati istraživanja, te su u tijeku klinička ispitivanja.

Odobrenje FDA za temozolomid

Temozolomid je odobren za liječenje sljedećih vrsta tumora mozga kod odraslih

Temozolomid također se proučava u liječenju drugih vrsta raka.

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Temozolomid – lay jezik Sažetak važne informacije o ovom lijeku koji mogu uključivati ​​sljedeće

Lijekovi se često istražuju kako bi saznali ako oni mogu pomoći liječenje ili sprječavanje stanja razlikuju od onih, koji su odobreni za. Ovaj pacijent informacija list vrijedi samo za odobrene namjene lijeka. Međutim, mnogo informacija može odnositi i na neodobrene svrhe da se proučava.

Kliničko ispitivanje Rezultati: Dodavanje Kemoterapija zračenju poboljšava preživljavanje kod nekih bolesnika s rijetkim rak mozga – važan klinički rezultati suđenje za ovaj lijek, osnovne informacije, te kako je postupak učinio.

Nađi kliničkim ispitivanjima za temozolomid – Provjerite da pokusa iz popisa raka kliničkim ispitivanjima sada prihvaćanja pacijenata.

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.