testisa liječenje raka

U medicinskim centrima, ti si zbrinut od strane multidisciplinarnog tima liječnika koji radi zajedno kako bi osigurao upravo njegu koja vam je potrebna.

urološki kirurzi su visoko obučeni u urološki operacije raka, uključujući operacije raka testisa i uklanjanje limfnih čvorova. Kirurzi su vješti u tehnikama živaca koji štede dizajniran kako bi se smanjio rizik od problema sa začećem nakon uklanjanja limfnih čvorova.

kirurgija

zračenja onkologa koristiti najkasnije u planiranju zračenje i isporuke usmjeriti zračenja na području liječenja i zaštititi što više zdravog tkiva moguće. Napredne tehnike zračenja terapija uključuju intenzitet modulirani zračenje i 3-D konformni zračenje.

Pažljivo planiranje terapije i precizni tehnike za isporuku pomoći smanjiti nuspojave zračenja.

Radioterapija

medicinski onkolozi pažljivo odabrati lijekove za kemoterapiju koji su na snazi ​​za Vaše određene vrste raka testisa. Vaš liječnik radi s vama za planiranje i nositi se s kemoterapije nuspojave tijekom i nakon tretmana.

Kemoterapija

Klinička ispitivanja vam dati priliku isprobati novi tretman ili tehniku ​​za rak testisa. provodi klinička ispitivanja koja istražuju testisa liječenja raka i sudjeluje u istraživačkim zadruga koje vam omogućuju pristup suđenjima diljem zemlje.

Klinička ispitivanja