theernment znanstvenici opisuju kako je imunološki sustav kontrolira commensals tijekom crijeva infekcije

pozadina

Rezultati studije

Theernment istraživanje na miševima pokazuje kako je imunološki sustav sprječava commensals-mikrobi koji, naravno, koloniziraju sluznicu probavnog trakta, od doprinosi upale u crijevima infekcije. Rezultati sugeriraju da defekti u ovom zaštitnog mehanizma može doprinijeti kroničnoj bolesti kao što su upalne bolesti crijeva (IBD). Studija je objavljena u rujnu 2013. pitanju Cell Host & mikroba.

Ljudski crijevo je dom za oko 100 trilijuna commensals, koji probavu pomoći i pomoći u zaštiti crijeva od mikroba koji uzrokuju bolesti. Međutim, među tim blagotvornim stanovnika neke potencijalno štetne vrste koje mogu pridonijeti upale i uzrokovati infekcije. Povećane razine određenih vrsta su povezani s IBD.

Značaj

Pod normalnim okolnostima, imunološki sustav drži commensals pod kontrolom i smanjuje njihov kontakt s vlažnom tkivu sluznice crijeva, pod nazivom epitel. Gastrointestinalne infekcije može poremetiti tu ravnotežu i promicati izdanak istim stolom vrsta, što može pogoršati upalu crijeva i uzrokovati oštećenja tkiva.

Sljedeći koraci

Kako bi proučili kako je imunološki sustav regulira commensals tijekom infekcije, znanstvenika na čelu s Yasmine Belkaid, Ph.D., od theernment Laboratorija za parazitskih bolesti, u suradnji s Philip Murphy, MD, od theernment Laboratorija za molekularnu imunologiju, inficiranih miševa s Toxoplasma gondii, parazit koji uzrokuje tešku upalu crijeva. Unutar nekoliko dana od infekcije, imunološke stanice premješten u lumen-unutrašnjem prostoru crijeva-a dobiven strukture okolnim komenzalnih bakterije. Ove konstrukcije spremnika, pod nazivom baca, održava visoke koncentracije commensals s patogenog potencijala, kao što je E. coli. Odljevci spriječiti ove upalne bakterije iz kontaktiranja epitel, ulazi u tijelo i uzrokuju široko rasprostranjenu infekcije.

Daljnje studije su pokazale da je formiranje cast pokreće imunološke stanice infekcije u borbi protiv zovu neutrofili. Kada su znanstvenici tretiraju parazit zaraženi miševi s antitijelima neutrofila omotač, baca ne čine, a miševi su više vjerojatno da će umrijeti. Davanje miševi antibioticima lijekovi koji ubijaju bakterije, ali ne i paraziti-dramatično poboljšan njihov opstanak.

upućivanje

Istraživači su također otkrili da commensals potaknuti migraciju neutrofila i formiranje cast stvarajući kemijski signal koji stupa u interakciju s receptorom na površini neutrofila. Kada se miševi koji nemaju taj receptor su zaražene s T. gondii, baca nisu formirali i miševi brže umro.

Znanstvenici opisuju kako se imunološki sustav montiranja brz, učinkovit odgovor na kontrolnim commensals tijekom crijevo infekcije. Njihovi nalazi sugeriraju da neuspjeh da se razvije ili kontrolirati taj odgovor može promovirati ozljede tkiva i upale, što može dovesti do kroničnih bolesti kao što su IBD.

Rezultati također istaknuti ulogu lumen-a u imuniteta. Dok je epitel se obično misli kao crijevo je prva linija obrane, u theernment tima rezultati pokazuju da je lumen mogu aktivno sudjelovati u imunološkim reakcijama.

Dodatne studije su potrebne za procjenu da li su ovi rezultati u miševa također se primjenjuju na ljude. Buduće studije mogu se fokusirati na razumijevanje kako baca oblik kao odgovor na infekciju s različitim patogenima. Istraživači su također može istražiti veze između tog imunološkog odgovora i IBD.

Molloy MJ, Grainger JR, Bouladoux N, ruka TW, Naik S, Quiñones M, Dzutsev AK, Gao JL, Trinchieri G, Murphy PM, Belkaid Y. Intra-luminalnog zadržavanje istim stolom izdanak u crijevima tijekom infekcije inducirane dysbiosis. Cell Host & mikrob DOI: 10,1016 / j.chom.2013.08.003 (2013)

Dr Belkaid laboratorij

Dr. Murphy je Lab