tiagabin (oralnim putem) mjere opreza

Tiagabin može uzrokovati vrtoglavicu, pospanost, poteškoće u razmišljanju, problema s motoričkim sposobnostima, ili probleme s vidom. Pobrinite se da znate kako ćete reagirati na ovaj lijek prije nego što voziti, koristiti strojeve, ili učiniti bilo što drugo što bi moglo biti opasno ako niste oprezni, dobro koordinirana, ili u stanju misliti i vidjeti dobro.

Ovaj lijek će se dodati na učinke alkohola i drugih CNS umirenje (lijekovi koje će se pospano ili manje na oprezu). Neki primjeri CNS umirenje su antihistaminici ili lijek za peludnu groznicu, drugih alergija ili prehlada, sedativi za smirenje, ili spava medicina, recept bol lijek ili droga, barbiturati, ostali lijekovi za napadaji; miorelaksanata ili anestetike, uključujući i neke stomatološke anestetika , Provjerite sa svojim liječnikom ili stomatologom prije uzimanja bilo kojeg od gore dok uzimate tiagabin.

Nemojte prestati uzimati tiagabin bez konzultacije sa svojim liječnikom. Zaustavljanje lijek odjednom može uzrokovati vaše napadaji da se vrate ili da se javljaju češće. Vaš liječnik svibanj želite da se postupno smanjiti količinu uzimate prije zaustavljanja u potpunosti.