tiotepa

Ova stranica sadrži kratke informacije o tiotepe i zbirka linkova na dodatne informacije o korištenju ovog lijeka, rezultati istraživanja, te su u tijeku klinička ispitivanja.

Tiotepe je odobren za liječenje

Tiotepa također se proučava u liječenju drugih vrsta raka i kao dio režima za pripremu bolesnika za koštane srži i matičnih stanica transplantata.

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Tiotepe – sažetak laički jezik važne informacije o ovom lijeku koji mogu uključivati ​​sljedeće

Lijekovi se često istražuju kako bi saznali ako oni mogu pomoći liječenje ili sprječavanje stanja razlikuju od onih, koji su odobreni za. Ovaj pacijent informacija list vrijedi samo za odobrene namjene lijeka. Međutim, mnogo informacija može odnositi i na neodobrene svrhe da se proučava.

Nađi kliničkim ispitivanjima za tiotepu – Provjerite da pokusa iz popisa raka kliničkim ispitivanjima sada prihvaćanja pacijenata.

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.