toksični hepatitis priprema za svoje imenovanje

Zakažite sastanak sa svojim obiteljskim liječnikom ili liječnika opće prakse, ako imate bilo kakve znakove ili simptome koji vas brinuti. Ako ste mislili da imate problema jetre, kao što su toksični hepatitis, vjerojatno ćete biti upućeni na stručnjaka jetre (hepatologist).

Zbog imenovanja može biti kratak, i zbog toga je često puno za pokrivanje, to je dobra ideja da se dobro pripremiti. Evo neke informacije kako bi vam pomogao spremni i znaju što mogu očekivati ​​od svog liječnika.

Vaše vrijeme sa svojim liječnikom je ograničen, tako priprema popis pitanja će vam pomoći da većinu svog vremena zajedno. Popis pitanja iz svoje najvažnije najmanje važno u vrijeme slučaja ponestane. Za toksičnog hepatitisa, neka osnovna pitanja pitajte svog liječnika uključuju

Osim pitanja koja ste spremni da zamolite svog liječnika, ne ustručavajte se postavljati pitanja tijekom svog imenovanja u bilo kojem trenutku.

Što možeš učiniti

Što očekivati ​​od svog liječnika

Vaš liječnik je vjerojatno da će vam postaviti nekoliko pitanja. Budući da je spreman odgovoriti na njih može omogućiti više vremena za pokriće točke koje želite riješiti. Vaš liječnik može zatražiti