tositumomab i jod i 131 tositumomab

Ova stranica sadrži kratke informacije o tositumomab i jod sam 131 tositumomab i zbirku linkova na dodatne informacije o korištenju ove kombinacije lijekova, rezultati istraživanja, te su u tijeku klinička ispitivanja.

Odobrenje FDA za tositumomab i joda I 131 tositumomab

Od veljače 2014. godine, tositumomab i jod sam 131 tositumomab je ukinut od strane proizvođača i više nije dostupan.

Tositumomab i jod sam 131 tositumomab je odobren za liječenje

Definicija iz Drug Rječnik – Detaljna znanstvena definicija i druga imena za ovaj lijek.

Tositumomab i joda sam 131 tositumomab – laički jezik sažetak važnih informacija o ovom lijeka koji može uključivati ​​sljedeće

Lijekovi se često istražuju kako bi saznali ako oni mogu pomoći liječenje ili sprječavanje stanja razlikuju od onih, koji su odobreni za. Ovaj pacijent informacija list vrijedi samo za odobrene namjene lijeka. Međutim, mnogo informacija može odnositi i na neodobrene svrhe da se proučava.

Nađi kliničkim ispitivanjima za tositumomab i jod I 131 tositumomab – Provjerite da pokusa iz popisa raka kliničkim ispitivanjima sada prihvaćanja pacijenata.

Važno: Informacije o lijekovima na ovoj stranici je značilo da se obrazovne. To nije zamjena za liječnički savjet. Podaci se ne mogu pokriti sve moguće svrhe, akcije, interakcije ili nuspojave ovog lijeka, ili mjere opreza koje treba poduzeti, dok ga koristite. Molimo pogledajte svoj zdravstvenog radnika za više informacija o specifičnoj zdravstvenom stanju i korištenju ovog lijeka.