Tretman – mitralna regurgitacija ventila

Mitralni ventil regurgitacija liječenje ovisi o tome koliko teškim vaše stanje, ako imate znakove i simptome, a ako vam se stanje pogoršava. Cilj liječenja je poboljšanje funkcije vašeg srca, a umanjuje svoje znakove i simptome i izbjegavanje budućih komplikacija.

Oprezno čekanje

Lijekovi

Neki ljudi, posebno onih s blagim regurgitacije, možda ne treba liječenje. Međutim, stanje se može zahtijevati nadzor od strane liječnika. Možda će vam trebati redovite procjene, s učestalošću ovisno o tome koliko teškim vaše stanje.

Lijekovi se ne mogu ispraviti mitralni deformacija ventila. No, lijekovi kao što su diuretici mogu smanjiti nakupljanje tekućine u plućima i nogama, što može pratiti mitralne regurgitacije ventila. Zgrušavanja krvi (antikoagulansi), koja može pomoći spriječiti stvaranje krvnih ugrušaka, može se koristiti ako imate atrijske fibrilacije.

kirurgija

Visoki krvni tlak čini mitralne regurgitacije ventila i gore, tako da ako imate visok krvni tlak, liječnik može propisati lijekove kako bi se manja je. Nakon low-sol dijeta pomaže spriječiti nakupljanje tekućine i pomaže u kontroli krvnog tlaka.

Mitralni ventil za popravak

Vaš mitralni ventil možda morati kirurški popravak, čak i ako to ne uzrokuje simptome. American College of Cardiology i American Heart Association je nedavno izdao je nove smjernice za operaciju mitralnog ventila, preporučujući ranije operacije za neke ljude s primarnim mitralne regurgitacije ventila – zbog abnormalnosti ventila – čak i ako nemaju simptome.

Mitralni ventil za popravak

Operacija mitralni ventil treba biti učinjeno na high-volume mitralni ventil kirurgija centar s reputacijom izvrsnosti i kardiologa, specijalista slika i srčanih kirurga s iskustvom u liječenju mitralnog uvjete ventila.

Manje invazivne postupke

Razgovarajte o rizicima i koristima operacije sa svojim liječnikom. Operacije opcije uključuju

Vijesti, veze i razgovori za vaše zdravlje

U mitralni popravak ventila, liječnik uklanja dio mitralni ventil koji ne zatvoriti ispravno, kao što je prikazano u gornjem slici. Tada liječnik šavovima zajedno rubove i cinches opseg ventila s annuloplasty bend podržati ventil, kao što je prikazano u donjoj slici.

popravak ventila. Mitralne popravak ventil je operacija koja čuva svoj ventil. Za većinu ljudi s mitralne regurgitacije ventila, popravak poželjno je da se zamjene. Kirurzi mogu popraviti ventil ponovnog povezivanja letke ventila ili uklanjanjem viška tkiva ventila tako da se leci mogu čvrsto zatvoriti.

Često, popravak ventil uključuje zatezanja ili jačanje prsten oko ventila (prstenom). To se zove annuloplasty. Metode popravak mitralni ventil i bez otvorenih operacije srca koriste se u određenim slučajevima.

zamjena ventila. Ako vaš mitralni ventil se ne može popraviti, vaš kirurg može ga zamijeniti s mehaničkim ili biološkim ventila.

U ovom postupku, kirurg zamjenjuje ventil uklanjanjem suženo ventil i zamijeniti ga s mehaničkim ili biološkog tkiva (bioprosthetic) ventila. Mehanički ventili, izrađene od metala, su izdržljivi, ali nosi rizik od krvnih ugrušaka. Ako primite mehanički mitralni ventil, morat ćete uzeti antikoagulant lijekove, kao što su varfarin (coumadin, Jantoven), za život kako bi se spriječilo stvaranje krvnih ugrušaka.

Biološki ventili tkiva – koji mogu doći iz svinja, krava ili ljudskog umrlog donora – na kraju će biti potrebno zamijeniti, jer su izrod tijekom vremena, osobito brzo u mlađih ljudi. Vaš liječnik može raspravljati o rizicima i prednostima svake vrste srčanog zaliska s vama.

Ako imate neki drugi uvjet, kao što su bolest koronarnih arterija ili fibrilacije atrija, liječnici mogu tretirati u isto vrijeme vaš mitralni ventil popraviti ili zamijeniti.

Razgovarajte sa svojim liječnikom o tome što tip praćenja što je potrebno nakon operacije, i neka vaš liječnik zna ako se razviju nove simptome ili ako se simptomi pogoršaju nakon tretmana.

Mitralne popravak ili zamjenu ventila uglavnom zahtijeva otvoreni operaciji srca. Manje invazivne kirurške tehnike i procedure, ispituje se za operaciju mitralnog ventila i dostupni su na nekim medicinskim centrima. Minimalno invazivna kirurgija treba izvršiti samo od strane tima kirurga i drugih stručnjaka s iskustvom u obavljanju ove vrste postupka.

Mitralne popravak ventil se može provoditi sa minimalno invazivno operaciji srca. Minimalno invazivna operacija srca provodi se kroz jedan ili nekoliko malih rezova u prsima. Kirurške tehnike uključuju

Robot-pomoć operacije srca. U robot uz pomoć operacije srca, kirurg koristi robotske ruke kopirati posebne manevre koji se koriste u otvorenom srcu operacije provoditi mitralni popravak ventila.

U ovom postupku, kirurg sjedi na udaljenom konzolom i pogleda svoje srce na uvećani visoke razlučivosti 3-D pogled na monitoru. pokreti rukom kirurg je preračunavaju upravo na robotske ruke na operacijskom stolu, koje se kreću kao ljudsko zglob. Na operacijskom stolu, kirurški tim pomaže u postupku i mijenja kirurške instrumente u prilogu robotskih ruku.

Minimalno invazivna operacija srca je povezano s manje boli, kraći boravak u bolnici i manje komplikacija. Međutim, operacija je prikladno samo u određenim okolnostima. Razgovarajte sa svojim kirurgom kako bi vidjeli je li ovaj tip operacije može biti prava stvar za vas.

Nekoliko postupaka koji koriste duge tanke cijevi (kateteri) popraviti ili zamijeniti mitralni ventil ispitani su i dostupni su na nekim medicinskim centrima.

U jednom pristupu, implantirati isječak se koristi za popravak mitralni ventil. U drugom postupku, liječnici mogu koristiti kateteri za popravak curi mehanički ili bioprosthetic ventil koji je prethodno bio ugrađen zamijeniti mitralni ventil. U ovom postupku, liječnici umetnuti uređaj u propusnom području plug curenja.

Ako vaš bioprosthetic zamjena ventila više ne radi, liječnici mogu provesti postupak kateter zamijeniti ventil. U ovom postupku, liječnici umetanje katetera s balonom na kraju u krvnu žilu u nozi i konac ga u srce pomoću snimanja. Zamjena ventila umeće u kateter i vodi u srce. Liječnici napuhati balon u bioprosthetic ventil i stavite zamjenski ventil unutar bioprosthetic ventila. Potom je zamjena ventila proširena.

Pokrivač (& undefinedundefinedcommat; bob270) objavljena je u srca i krvnog Health Tue, Jun 21 10:24 AM View

JudyHooper (& undefinedundefinedcommat; judyhooper) objavljena je u srca i krvnog Health Tue, Jun 22 05:15 PM View

bibi12 (& undefinedundefinedcommat; bibi12) objavljena je u srca i krvnog Health Fri, Jun 17 04:00 PM View