učinak meso: proteina, ugljikohidrata, a vaša dijeta

Nema sumnje o tome, protein je dobar za vas – a može čak i pomoći da prolio one neželjene funti. Ali (a zna da ga ima “, ali”, zar ne?), Važno je jesti pravo iznos i pravo vrste proteina kako bi dobili doživotnu za mršavljenje rezultate koje želite.

Studija predstavljena na “Zašto ne rade visoko-proteinska dijeta?” baca dodatno svjetlo na obećavajući trend povećanja količine proteina u mršavljenja dijeta. A to je samo jedan od mnogih proteina-friendly studija objavljena ove godine.

U veljači broju časopisa Journal of Nutrition, istraživači sa Sveučilišta u Illinoisu su izvijestili da umjereno visoko proteinska dijeta – 0,73 grama proteina po kilogramu tjelesne težine – poboljšane mršavljenje i sačuvao mišićnu masu bolje nego obratno proteinskim dijetama.

I University of Tennessee izvijestili su istraživači u siječanjskom broju časopisa Journal of Clinical Nutrition da jede tri obroka dnevno low-mast mliječni proizvodi (drugi izvor proteina) također pomaže gubitak težine. Zašto dijeta umjereno visoko u bjelančevina poslu? Što je veći protein pomaže zadržati glad u zaljevu, a kao rezultat toga, pomaže vam da stick sa svojim mršavljenja prehrani.

No, važno je da se “pročitate fine print”, previše. Sve ove mršavljenje studija pod kontrolom ukupne kalorije potrošene na 1.340 – 1.700 kalorija dnevno, a dijeta uključuje mnogo voća, povrća i cjelovitih žitarica, a imajući protein i mliječni izvori mršav i nizak u masti. Nema hrane skupine su ograničene.

Temeljni Poruka za ponijeti doma iz ovih nedavnih studija? Svatko od nas ima posebne nutritivne potrebe, tako da neki ljudi mogu izgubiti više težine na dijeti koja pumpe do proteina i smanjuje ugljikohidrate – drugi ne mogu. Mršavljenje Klinika podržava ovu prilagođen-dijeta filozofiju, i daje članovima mogućnost da pronađe pravu dijeta stane u zdravim rasponima.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …