zaglavi na visoravni?

Je li vaš mršavljenja dolazi do naglog zaustaviti? Da li je igla na ljestvici jednostavno odbijaju popustiti?

Znam da mora biti frustriran. Uostalom, ti si jesti više healthfully, kako bi što više fizičke aktivnosti, pokušavate izgubiti težinu na spor i odmjeren tempo – i ne samo dobivanje rezultata.

Ne gubi nadu, ipak. To nije neuobičajeno za članove Mršavljenje klinici kako bi se priključiti zajedno, gubitka težine i, odjednom, zapeti negdje gore njihov cilj težinu. Teško je dokučiti da je jedan tjedan, vaša prehrana i tjelesna aktivnost program je uzimanje funti off samo po planu, a sljedeći tjedan, skala je došao do mrtve stanice!

Postoji nekoliko stvari koje mogu uzrokovati mršavljenja platoa.

Prvo, imajte na umu da kada ste prvi put pokrenuli plan mršavljenja, često gubimo tekućinu zajedno s masti, tako da se može izgubiti više od očekivanih 1-2 funti tjedno. Ali Mršavljenje Klinika Plan je osmišljen kako bi vam pomoći da izgubite masti, a ne dragocjeni mišića ili tekućine, tako da je stopa mršavljenja će najvjerojatnije usporiti nakon toga.

Da biste ga držati u perspektivi, jedna funta od masti jednak 3500 kalorija – a to je puno kalorija izrezati iz svoje prehrane i / ili spali tijekom fizičke aktivnosti.

Još jedan čest razlog za platou je da se može jesti više nego što mislite. Lako je za dio veličine do puzanja, a prije nego što to znam, vi završiti jedući više nego vaš plan propisuje.

Jednostavan način da biste dobili natrag na stazu je da izvadi one mjerne čaše i žlice i mjeriti svoje porcije za nekoliko dana. Konzumiranje samo nekoliko dodatnih kalorija svaki dan mogu usporiti gubitak težine.

Evo još jedna mogućnost: Ako u početku smršavio na planu – a prate propisane dijelove točno – vaše tijelo možda prilagoditi na novu razinu kalorija. Ako je to slučaj, možda ćete morati smanjiti kalorije na svoj plan prehrane. Idi na Stvori novi plan i odaberite Option # 3: “Smanjiti svoje kalorije”, smanjiti kalorije za oko 200 po danu.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …